Winkelwagen
0 artikelen | 0.-
 • Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!

 • keurmerk

Waarom een jablotron 100 Draadloos alarmsysteem

Het JABLOTRON 100 alarmsysteem past zich flexibel aan op de veiligheidseisen van elke woning. Onafhankelijke inschakeling van de individuele zones zorgt voor het bewaken van alleen de geselecteerde delen die op dat moment ingeschakeld moeten zijn. Het alarm kan bijvoorbeeld de garage tijdens de dag bewaken en de garage plus de begane grond van het huis en de tuin ’s nachts. Het alarm mist niets en vraagt altijd op tijd om hulp.

 • Het alarm is makkelijk te bedienen en heeft een modern design.
 • Het alarm toon u simpel en overzichtelijk welke delen van het alarm ingeschakeld zijn.
 • U kunt het met uw smartphone waar dan ook bedienen.
 • Het alarm laat u weten wanneer uw kinderen thuis komen van school.
 • U kunt elk huishoudelijke apparaat op afstand bedienen, waar u ook bent.

Het JABLOTRON 100 alarm betovert iedereen met zijn eenvoudige bediening en begrijpelijke statusweergave.

Het alarm past zich nauwkeurig aan
op de specifieke beveiligingseisen van elke woning. Het alarm mist niets en vraagt op tijd om hulp.

 • U raakt snel gewend aan de bediening.
 • U kunt om hulp vragen door alleen maar op een knop te drukken, ook voor gezondheidsproblemen.
 • Het alarm waarschuwt u ook als u een raam open hebt laten staan.
 • Uw alarmsysteem voldoet aan alle beveiligingseisen van uw huis.
 • Geselecteerde detectoren bewaken uw huis terwijl u slaapt.

Controle paneel van Jablotron 100

Het controlepaneel van het Jablotron 100 alarmsysteem kan bediend worden door maximaal 300 gebruikers. Ten behoeve van systeembesturing zijn er bus-bekabelde en volledig draadloze versies van de toegang modules. Deze zijn allemaal uitgerust met een RFID lezer, een toetsenbord en een display, afhankelijk van het model. Controle segmenten aangesloten op de modules passen een simpele stoplicht logica toe voor de eenvoudige bediening van de individuele secties, uitgangen, noodoproepen of systeem statusweergave. Doordat de controle segmenten fel groene en rode LED signalen hebben, is de status van de individuele secties en uitgangen van het JABLOTRON 100 systeem, voor iedere gebruiker direct begrijpelijk bij eerste gebruik. Het systeem wordt aangestuurd door het indrukken van de knop van het gewenste segment en bevestigd door een code in te voeren of het toepassen van een RFID-kaart of chip.

Detectie

Het JABLOTRON 100 alarmsysteem beschikt over 120 draadloze of bus-bekabelde zones

voor detectoren, toetsenbord en controle modules, sirene en andere apparaat toewijzingen. Het systeem kan verdeeld worden in 15 secties. Het controlepaneel combineert de bus architectuur van draadloze connecties met de draadloze connecties van de individuele apparaten. De draadloze communicatie is gebaseerd op het nieuwe twee-weg dynamische JABLOTRON 100 transmissie protocol met behulp van een frequentie van 868 MHz. Het bereik van de communicator is enkele honderden meters bij directe zichtbaarheid en kan worden verlengd door de aansluiting van verdere radiomodules. Met het oog op een perfecte dekking van de bewaakte zone, kan het systeem drie radiomodules accommoderen. Het systeem biedt een breed scala van apparaten voor bus-bekabelde en draadloze verbinding voor afzonderlijk pandbeveiliging.

 Uitgangen en signalen

Het Jablotron 100 alarmsysteem biedt 32 programmeerbare uitgangen. De status kan worden verzonden via de bus of draadloos naar PG

uitgang modules, voor de controle van geselecteerde apparaten. De geselecteerde PG uitgang is toegewezen aan een voedingsmodule met een DIP-schakelaar. Een sectie inschakeling of PG uitgang activering wordt aangegeven door de rode LED van een bus-indicator. Alarm indicatie, systeem inschakeling en PG uitgang aan /uitschakelen wordt uitgevoerd door bedraad bus of draadloze sirenes in zowel binnen als buiten varianten met nieuwe, aantrekkelijke ontwerpen. De binnensirene bevat ook een drukknop met programmeerbare functies.

Lees verder

7 reden waarom een Jablotron 100 alarmsysteem:

 • Eenvoudige bediening – de JABLOTRON 100 is het eerste alarm dat meteen begrijpelijk is voor iedereen. Dankzij zijn revolutionaire bedieningsysteem waardoor je nooit bang voor het hoeft te zijn. Een alarmsysteem dat onworpen is voor mensen!
 • Tijdloos design –  het uiterlijk van de systemen zijn ontworpen in samenwerking met top designers. Ontdek de schoonheid van de JABLOTRON 100!
 • Overal toegangelijk – u kunt gemakkelijk uw Jablotron 100 Alarmsysteem bedienen vanaf een pc of smartphone. Zo kunt u grenzeloze service aan uw klanten bieden!

Jablotron 100 producten

 • Vrijheid van keuze – de JABLOTRON 100 alarm biedt absolute vrijheid van keuze en past zich aan de veiligheidsbehoeften van een huis, appartement, vakantiehuis, kantoor of fabriek. Plan het toepassingsgebied zoals u wilt en zoals uw klanten nodig hebben!
 • Multifunctioneel gebruik – de JABLOTRON 100 beschermt niet alleen tegen inbrekers, maar ook tegen brand, wateroverloop of gaslekken. Het alarm is ook in staat om de verwarming te controleren of uw garagedeur te openen. Maak volledig gebruik van state-of-the-art technologie!
 • Besparende installatie – de combinatie van het draadloze en bekabelde ontwerp van de JABLOTRON 100 spaart bij installatie niet alleen het gebouw, maar ook uw portemonnee. Profiteer van de unieke draadloze technologie van Jablotron!
 • Echte veiligheid – biedt uw klanten de echte veiligheid van een professioneel geïnstalleerde alarmsysteem met continue toezicht en betrouwbare berichtgeving in geval van nood.
Lees verder

Doormelding en bediening op afstand

Het controlepaneel is uitgerust met een GSM/GPRS/LAN spraak kiezer en SMS of GPRS communicatie met gebruikers en/of Particuliere Alarm Centrales (PAC). Een kiezer kan ook worden aangesloten op een vaste telefoonlijn. Naast de informatieoverdracht van het systeem van de kiezers dienen ze ook als modems voor volledige toegang op afstand, bewaking, programmering en last but not least uitgangcontrole (bijvoorbeeld voor huishoudelijke apparatuur controle). Toegang op afstand kan worden uitgevoerd door een internet verbinding internet afstandsbediening, door SMS of door directe aansluiting op de F-link configuratiesoftware.

De prijzen van Jablotron 100 staan niet online. we hebben voor u bij aanvraag een catalogus met alle bruto adviesprijzen. Wilt u een specifieke offerte ontvangen kunt u een email sturen aan info@alarm-draadloos.nl

Jablotron 100 brochure

Brochure
Jablotron 100 catalogus

Brochure

Technische specificaties Jablotron 100

 • Tot 120 draadloze of bus-bekabelde zones
 • Tot 300 gebruikers
 • Tot 15 secties te schakelen
 • Tot 32 programmeerbare uitgangen
 • 20 onafhankelijke kalenders
 • Ingebouwde GSM/GPRS/LAN stem communicator, SMS of GPRS
 • communicatie met gebruikers en Particuliere Alarm Centrale (PAC)
 • SMS berichten van het systeem naar max. 30 gebruikers
 • 4 instelbare meldkamers (PAC)
 • 1 GB geheugen voor opslag, geluidberichten en afbeeldingen
 • Back up 12V oplaadbare batterij 18 Ah
 • Certificatie naar EN 50131 grade 2
Lees verder
Snelle levertijd
Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis.*
Geen verzendkosten
Onder de €70,- rekenen wij €4,95 aan verzendkosten.
14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!
Installatie mogelijkheid
Wij leveren en installeren in Nederland en België.
Beveilig je huis met de nieuwste systemen!
Doorloop onze keuzemodule en bestel het beveiligingssysteem di
Bestel nu
Maak je thuis nog veiliger met de beste cilinders!
Doorloop onze eenvoudige keuzemodule en bestel de cilinders di
Bestel nu
Beveilig je huis met de nieuwste systemen!
In onze keuzemodule bestel je het beste deurbeslag dat bij jou
Bestel nu
Maak je thuis nog veiliger met de beste cilinders!
Beveilig je woning met SKG 3* cilinders van M&C
Bestel nu
10
Het ontvangen product komt 100% overeen met de beschrijving, de beste kwaliteit en een zeer goed contact met de winkel
19.07.2024
9
Eerst gemaild en daarna gebeld waarna hij gelijk met een oplossing kwam. Volgende dag alles al in huis.
19.07.2024
8
Extra sleutels waren via de website zo besteld en snel geleverd
17.07.2024
Ondersteuning nodig?
Op werkdagen tot 18:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur.

MR-Beveiliging is in 2004 gestart met de verkoop en installatie van diverse professionele beveiligingsoplossingen. Zo beveiligen wij 90% van de woningen en bedrijven met een draadloos alarmsysteem van Jablotron 100 en beveiligen wij de deuren met de cilinder van M&C

Nu zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste beveligingswinkel van Nederland. Daarnaast hebben we diverse monteurs voor de installaties. Heeft u advies nodig of een installateur, bij ons bent u aan het juiste adres.

Contact Informatie
Bezoek adres (op afspraak):
Satellietbaan 31A, 2181MG Hillegom
Openingstijden:
Ma - Vr: 09:00 - 18:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Social media