Winkelwagen
0 artikelen | 0.-
  • Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!

  • keurmerk

Installatieservice

Service is bij ons belangrijk.

Wij bieden ook een installatieservice voor alarmsystemen en camerabeveiligingen. De gespecialiseerde monteurs van MR-Beveiliging.nl en MR-Alarmsystemen.nl kunnen de installatie geheel of gedeeltelijk voor u doen.

Wilt u het systeem zelf aanleggen en installeren? Dat kan natuurlijk ook.
Wij zullen u altijd kosteloos ondersteunen op afstand.

Heeft u moeite met het configureren van de poorten van uw router voor het camerasysteem? Als u deze bij ons heeft aangeschaft zullen wij u daar altijd bij ondersteunen.

Service is bij ons zeer belangrijk.

Voor alle gekeurde alarmsystemen zoals Jablotron, Electronics Line, Visonic leveren wij zonder extra kosten de service die u nodig heeft. Wij snappen dat als u een aanpassing wil maken in de instellingen of het veranderen van een telefoonnummer u niet meer exact weet hoe het moet. Of heeft u een ander probleem of vraag. Stuur een email of neem contact met ons op en wij helpen u daarbij.

 

We maken gebruik van Teamviewer en of de remote mogelijkheden van Jablotron en Electronics Line om u daarbij te assisteren.

 

INSTALLATIE MOGELIJKHEDEN

VOLLEDIG INSTALLEREN

Heeft u onvoldoende tijd of kennis om uw alarmsysteem of camerasysteem zelf te monteren, dan voeren wij de installatie volledig uit en heeft u hier geen omkijken meer naar. Het beveiligingssysteem wordt kant-en-klaar opgeleverd waarbij de monteur de werking en bediening van het systeem uitlegt. Na oplevering bent u verzekerd van een storingsvrije werking.
Kosten voor het installeren van een daadloos alarmsysteem ligt tussen de € 220 en € 290,- inclusief BTW. Wilt u een exacte prijs? Stuur ons een offerte aanvraag of neem contact met ons op.

Gedeeltelijk installeren

U kunt er ook voor kiezen om zelf eventuele bekabeling aan te leggen. Door dit zelf te doen heeft de monteur minder werk en zullen de uiteindelijke installatiekosten lager zijn. De monteur zal zorg dragen voor installatie van de camera’s en/of componenten en eventuele installatie en uitleg van software.

ZELF INSTALLEREN

Veel van onze systemen zijn eenvoudig zelf te installeren. Alle alarmsystemen worden eventueel voorgeprogrammeerd aan u geleverd zodat u enkel de componenten nog op hoeft te hangen. Bij camerasystemen dient daarnaast ook nog een kabel getrokken te worden.Door de installatie zelf uit te voeren bespaart u monteurskosten en zal u aanzienlijk minder betalen!

Hulp op afstand is altijd kosteloos!

Snelle levertijd
Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis.*
Geen verzendkosten
Onder de €70,- rekenen wij €4,95 aan verzendkosten.
14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!
Installatie mogelijkheid
Wij leveren en installeren in Nederland en België.
Ondersteuning nodig?
Op werkdagen tot 18:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur.

MR-Beveiliging is in 2004 gestart met de verkoop en installatie van diverse professionele beveiligingsoplossingen. Zo beveiligen wij 90% van de woningen en bedrijven met een draadloos alarmsysteem van Jablotron 100 en beveiligen wij de deuren met de cilinder van M&C

Nu zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste beveligingswinkel van Nederland. Daarnaast hebben we diverse monteurs voor de installaties. Heeft u advies nodig of een installateur, bij ons bent u aan het juiste adres.

Contact Informatie
Bezoek adres (op afspraak):
Satellietbaan 31A, 2181MG Hillegom
Openingstijden:
Ma - Vr: 09:00 - 18:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Social media