Winkelwagen
0 artikelen | 0.-
  • Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!

  • keurmerk

Zoveel merken en series alarmsystemen zijn er in Nederland verkrijgbaar. Waar moet ik nou op letten om goed beveiligd te zijn en vooral een betrouwbaar alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is zeer betrouwbaar maar let op de 868Mhz frequentie.

  1. De meest voorkomende vraag is of er aan abonnement bij het alarmsysteem zit. Deze vraag is ook wel begrijpelijk omdat veel alarmsystemen (zeker de professionele alarmsystemen) zijn vaak hoger in prijs. Er zijn een aantal bedrijven die juist het alarmsysteem goedkoop aanbieden en hier een abonnement bij af laten sluiten. Het voordeel is dat aanschafbedrag van het alarmsysteem relatief laag is. Daarna ga je maandelijks een bedrag betalen van tussen de € 30 a € 65,-. Daarnaast zitten er meestal nog een aantal verborgen kosten zoals het vervangen van de batterijen. Oplossen storingen, voorrijkosten en zo nog wel meer. En meestal kan je niet stoppen met het abonnement omdat dan een paar functionaliteiten van het alarmsysteem wegvallen. Uiteindelijk betaal je normaal gesproken het alarmsysteem minimaal 3x.Bij ons zitten er geen abonnement bij het alarmsysteem. Je schaft het alarmsysteem aan en daarna het is complete systeem van jou. Daarnaast kunt u wel altijd kosteloos telefonische ondersteuning krijgen bij de installatie maar ook bij het vervangen van de batterijen, een telefoonnummer wijzigen enz..
  2.  Let op de frequentie waar het alarmsysteem op werkt. Bij goedkopere alarmsystemen werkt het vaak op 434Mhz. Dit is een frequentie waar heel veel draadloze apparatuur op werken. alle frequenties werken door elkaar. Het kan zijn dat in de ochtend de buurman zijn auto van het slot af haalt en dat bij jullie het alarm inschakelt.Bij de 868Mhz frequentie heb je daar geen last van. Elk product, fabrikant etc. heeft zijn eigen stukje bandbreedte en heb je geen last van eventuele apparatuur van andere.

    Dit zie je ook wel terug in de prijs van een alarmsysteem. De alarmsystemen op 868Mhz zijn vaak ook duurder dan de 434Mhz alarmsystemen

  3. Een klasse 2 en/of NCP gekeurd alarmsysteem heeft alles wat je van een betrouwbaar/professioneel alarmsysteem mag verwachten. Alle componenten zijn bijvoorbeeld uitgevoerd met een sabotage contact en zijn ook beveiligd tegen het storen van draadloze signalen.
  4. Kijk naar de service van het bedrijf waar je het alarmsysteem aan wilt schaffen. Er zijn veel webshops die alarmsystemen verkopen. Maar kom je er niet uit tijdens de installatie. Of over een aantal jaar voor het vervangen van de batterijen of andere aanpassingen in het alarmsysteem. Dan is het wel zo prettig om een bedrijf te hebben die je achteraf kan bellen waar je ondersteuning kan krijgen. Een alarmsysteem installeer je niet dagelijks en na de installatie hoef je er als het goed is, jaren niet meer naar om te kijken.
Snelle levertijd
Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis.*
Geen verzendkosten
Onder de €70,- rekenen wij €4,95 aan verzendkosten.
14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!
Installatie mogelijkheid
Wij leveren en installeren in Nederland en België.
Ondersteuning nodig?
Op werkdagen tot 18:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur.

MR-Beveiliging is in 2004 gestart met de verkoop en installatie van diverse professionele beveiligingsoplossingen. Zo beveiligen wij 90% van de woningen en bedrijven met een draadloos alarmsysteem van Jablotron 100 en beveiligen wij de deuren met de cilinder van M&C

Nu zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste beveligingswinkel van Nederland. Daarnaast hebben we diverse monteurs voor de installaties. Heeft u advies nodig of een installateur, bij ons bent u aan het juiste adres.

Contact Informatie
Bezoek adres (op afspraak):
Satellietbaan 31A, 2181MG Hillegom
Openingstijden:
Ma - Vr: 09:00 - 18:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Social media