Winkelwagen
0 artikelen | 0.-
  • Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!

  • keurmerk

Ajax alarm in je woning of bedrijf

De alarmsystemen van Ajax beschikken over de beste functies, om inbrekers uit je huis te weren. Inbrekers gebruiken steeds meer slimme trucs om binnen te komen. Zo wordt er vaak gebruik gemaakt van een koevoet, flipperen, kerntrekken, hengelen en slotpicken. Gelukkig gaan de nieuwste sluitsystemen en alarminstallaties deze trucs tegen. In grote steden is inbraak een veelvoorkomende calamiteit. Het is dus noodzakelijk om een goed alarm te laten installeren. De ajaxalarmen hebben uitgebreide functies. Ze werken op een draadloos systeem, zijn betrouwbaar en kunnen niet gesaboteerd worden. De systemen beschikken over slimme modules, die nauwkeurig op elkaar afgestemd zijn. Met de bewegingsdetectoren en magneetcontacten worden inbrekers vanuit alle hoeken van het pand gesignaleerd. Alle verdachte bewegingen worden opgevangen. Bewegingen van de meeste huisdieren worden herkend, waardoor het alarm geen valse signalen afgeeft.

De modules van het Ajax systeem

De systemen van Ajax beschikken over strak ontworpen modules. Elk Ajax component is draadloos en met de hub te verbinden. Zodra het alarm afgaat, zullen inbrekers direct terugschrikken. Ook is er een meldkamerfunctie beschikbaar. Het alarm kun je ook met de app op je mobiel bedienen. Ten eerste moet je altijd een hub aanschaffen. Dit is de hoofdmodule. Alle andere componenten van het Ajax alarmsysteem communiceren met dit component. Daarnaast kunnen de modules vanuit diverse keypads, tags en bedieningspanelen bediend worden. Je kunt bijvoorbeeld toegangscontroles en codes invoeren. Tijdens een overval heb je de mogelijkheid om de paniekknop in te drukken. Het is dus extra veilig om een “panicbutton” aan te schaffen. De bewegingsmelders(Motionprotect) pakken verdachte bewegingen op.
Deze zijn onder andere met een infraroodsensor(PIR) uitgerust. De Ajax motioncam bewegingsmelders beschikken over fotoverificatie. De modules kunnen bewegingen tot op twaalf meter afstand waarnemen. Je hebt ook de motiocam PHOD. Met deze melder kan je via de app ook altijd een foto maken en deze direct tonen in je Ajax app.
Magneetcontacten zijn zeer gevoelige modules. Deze zijn alert op bewegende gordijnen, aanrakingen, gebroken glas of deuren die open worden gemaakt. Daarom moet je deze modules tegen ramen en deuren aan monteren. Meestal worden ze op het kozijn geplaatst. Zodra een inbreker het glas aanraakt of een deur opent, zal de magneetzender het alarm informeren. Deze zal dan direct afgaan. Andere belangrijke componenten zijn bijvoorbeeld glasbreukmelders, rookmelders, watermelders, sirenes en buitenmelders.

Camera’s met het Ajax alarmsysteem

De alarmsystemen kunnen met IP-camera’s uitgebreid worden. Camera’s leggen inbrekers helder vast. Op deze manier heb je direct bewijsmateriaal voor de politie. Bovendien kun je de (live)beelden via de app bekijken. Zo kun je, vanuit elke plaats ter wereld, je huis in de gaten houden. Het is verstandig om je camera’s bedraad aan te sluiten. Zo werkt het systeem altijd betrouwbaar. Wil je ook scherpe kleurbeelden on het donker. Dan hebben wij de Hikvision ColorVu serie.

Ajax alarmsysteem

 

Lees verder
Het Ajax alarmsysteem

Draadloze componenten

Alle componenten zijn uitgevoerd met een batterij en daarom eenvoudig en draadloos te koppelen met de Ajax hub. Je kan eenvoudig het alarmsysteem uitbreiden met buitenmelders om je buitenterrein te beveiligen. Maar ook je schuur of garage kan je direct beveiligen met een draadloze motionprotect of fireprotect van Ajax.

Ajax alarmsysteem

Lees verder

Voordelen van de Ajax-alarmsystemen

De draadloze alarmsystemen hebben een groot bereik in open veld. De modules communiceren tot een afstand van 2000 meter met de hub. Een Ajax alarmsysteem is bovendien zeer betrouwbaar. Sabotage en valse alarmsignalen komen bij dit systeem niet meer voor. Je hoeft de batterijen van de modules pas om de zeven jaar te vervangen. Op elke hub kunnen ruim honderd componenten aangesloten worden. Daarom zijn de systemen ook geschikt voor meerdere ruimtes, grote woningen en grote bedrijfspanden. Er zijn modules die aan de buitenkant en binnenkant van het pand geïnstalleerd kunnen worden. Hierdoor kun je het complete pand en de omgeving in de gaten houden. Via de app ontvang je alle updates. Het berichtencentrum stuurt meldingen van gebeurtenissen rondom je huis. Je hebt bovendien de mogelijkheid om het systeem met de controlekamer te verbinden. Dit is altijd vrijblijvend en is dus niet verplicht. Verder kan het alarm met een eenvoudig stappenplan geïnstalleerd worden. Iedereen kan het alarm dus installeren. De componenten zijn je eigendom. Je hoeft geen duur abonnement af te sluiten. Je zit daardoor ook nergens aan vast. De componenten zijn stijlvol en onopvallend. Ze kunnen goed in het interieur worden geïntegreerd. Je kunt uit zwarte of witte modules kiezen.

Lees verder
Snelle levertijd
Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis.*
Geen verzendkosten
Onder de €70,- rekenen wij €4,95 aan verzendkosten.
14 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!
Installatie mogelijkheid
Wij leveren en installeren in Nederland en België.
Beveilig je huis met de nieuwste systemen!
Doorloop onze keuzemodule en bestel het beveiligingssysteem di
Bestel nu
Maak je thuis nog veiliger met de beste cilinders!
Doorloop onze eenvoudige keuzemodule en bestel de cilinders di
Bestel nu
Beveilig je huis met de nieuwste systemen!
In onze keuzemodule bestel je het beste deurbeslag dat bij jou
Bestel nu
Maak je thuis nog veiliger met de beste cilinders!
Beveilig je woning met SKG 3* cilinders van M&C
Bestel nu
9
Door het vervangen van een deur door een kunststof deur had ik een afwijkende maat cilinder nodig om alle deuren gelijksluitend te houden. Besteld met sleutelcode en volgende dag geleverd. Top!
26.09.2023
9
Het bestellen van extra sleutels met een certificaat was goed en veilig uitvoerbaar. Vlotte levering
24.09.2023
8
Op de site kan ik eenvoudig selecteren wat ik nodig heb , zodra je een cilinder eenmaal in je handen hebt gehad zie de de kwaliteit.
23.09.2023
Ondersteuning nodig?
Op werkdagen tot 18:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur.

MR-Beveiliging is in 2004 gestart met de verkoop en installatie van diverse professionele beveiligingsoplossingen. Zo beveiligen wij 90% van de woningen en bedrijven met een draadloos alarmsysteem van Jablotron 100 en beveiligen wij de deuren met de cilinder van M&C

Nu zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste beveligingswinkel van Nederland. Daarnaast hebben we diverse monteurs voor de installaties. Heeft u advies nodig of een installateur, bij ons bent u aan het juiste adres.

Contact Informatie
Bezoek adres (op afspraak):
Satellietbaan 31A, 2181MG Hillegom
Openingstijden:
Ma - Vr: 09:00 - 18:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Social media